O blogu

S obdarováváním je to dnes těžké – co lidé potřebují, to si většinou koupí, nebo si o to aspoň řeknou. Z dávání dárků se vytrácí moment překvapení a s tím spojená elementární radost na obou stranách.

Proto nakonec zůstává nejlepším dárkem ten, který člověk nečeká, který je vytvořen vlastnoručně s láskou a investicí času do procesu jeho výroby. A pokud se dá dárek ještě k tomu sníst? Myslím, že výrobci bonboniér by mohli o úspěchu takové strategie vyprávět! ;-)

Jedlé dárky jsou fenoménem, který mě plně pohltil před Vánocemi loňského roku. Velkou měrou k tomu přispěla nejkrásnější kuchařská kniha na světě z dílny Denisy Bartošové, k jejíž inspiraci se otevřeně hlásím. Pod vánočním stromečkem jsem rozdala spoustu jedlých balíčků a soudě dle reakcí, měly opravdu úspěch.

Říkala jsem si proto, že by nebylo na škodu mít zápisník s tipy na jedlé dárky, které můžete v obměnách využít po celý rok k různým příležitostem. Ne pouze jednou na Vánoce, kdy se najednou vyrojí desítky receptů, avšak v květnu, kdy potřebujete potěšit maminku něčím netradičním, nebo se chcete vytáhnout na narozeninové oslavě šedesátiletého strýčka, si na ně najednou nevzpomenete.

Navíc vařením to pro mě nekončí. Jsou tu různé skleničky, krabičky, mašličky… I když nic se nesmí přehánět. Pokud tedy nechcete, aby výsledným oceněním vaší práce byla věta: Vždyť je skoro škoda to jíst! :-)

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s